Onderhoud en verkoop van personenauto's en bedrijfswagens in Veenendaal Prins Automotive

Financieren


De auto van uw dromen gevonden, maar (op dit moment) niet de financiële middelen beschikbaar? Een passende financiering kan uitkomst bieden!

Mocht er een financiering nodig zijn, dan weten wij de kanalen om dit voor uw auto zo goedkoop mogelijk te kunnen regelen. Voor ons de gewoonste zaak van de wereld, ruim 80 procent van de auto's met een aanschafwaarde boven de vierduizend euro wordt gefinancierd! Wij vinden het daarom normaal om u hierin de helpende hand te bieden.

Uw eigen situatie bepaalt welk soort financiering het best bij uw past! Lenen op maat is door Prins Automotive gekozen als het adres voor financiering! Of het nu gaat om een financiering of een lease, graag maken wij voor u een offerte.

Zakelijk leasen is voor iedere onderneming de ultieme oplossing. Vooral voor startende ondernemers is het voordelig, omdat zij niet per se het totaalbedrag van een nieuwe auto moeten betalen. Daarnaast bent u na afloop van de leaseperiode eigenaar van uw auto. Bovendien bepaalt uzelf de hoogte van de maandelijkse kosten en de gewenste periode dat u een voertuig wilt leasen.

      - Privé lease & Financial lease
      - Betaal een vast leasebedrag per maand
      - Financial lease zonder jaarcijfers
      - Acceptatie binnen een uur


Neemt u contact op met ons bedrijf. Een van onze medewerkers neemt graag de tijd om met u te kijken wat de financiële mogelijkheden zijn.


Let op geld lenen kost geld!